Johtamisjärjestelmä - Julkaistu Linkedinissä 30.5.2017

Olemme Raulin kanssa haastatelleet yli kolmekymmentä taloyhtiön hallituksen puheenjohtajaa kevään aikana, teemana isännöintipalvelut. Yksi yleisemmin toistuvista kipupisteistä on hallitusten päätösten unohtelu isännöitsijän toimesta pieniin ja isoihin hankkeisiin liittyen. Tunnolliset hallitukset jotka haluavat saada asioita aikaiseksi taloyhtiöissään joutuvat sitten itse projektipäälliköiksi jotta asiat tulisi hoidettua. Eihän sen niin pitäisi mennä. Eikös isännöitsijän päätehtävä palkkiota vastaan ole talon asioiden hoitaminen ja toimeenpano hallituksen linjausten mukaisesti ja parhaimmillaan proaktiivisesti?

Meidän firman Fluxio Isännöinti Oy:n ratkaisu on ottaa käyttöön jokaiselle asiakkaalle talon johtamisjärjestelmä, jotta yksikään pallo ei enää putoile ja samalla voidaan tarjota taloyhtiöille täysi läpinäkyvyys isännöitsijän hoidossa oleviin projekteihin ja päätöksiin. Lisäksi toistuvat päätökset (vaikkapa osakkaan kylpyhuoneremontti) voidaan standardoida ja niihin liittyvä toimintamalli kuvata.

Tunnistatko ongelman? Mikä on teidän taloyhtiön tapa seurata tehtyjen päätösten toimeenpanoa? Onko vastuu isännöitsijällä vai hallituksella?


Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.