Vikailmoitus

Asukkaan ja osakkaan on ilmoitettava asunnossaan tai yhteisissä tiloissa havaitsemistaan vioista, vaurioista ja esimerkiksi tuhoeläimistä mahdollisimman pian. Näistä ongelmista ilmoitetaan aina ensin huollosta vastaavalle taholle. Yleensä se on huoltoyhtiö tai talonmies. Tarvittaessa huolto jatkaa asian käsittelyä isännöinnin kanssa.

Taloyhtiönne huollon tiedot löytyvät ulko-ovesta, rappukäytävästä tai ilmoitustaululta. Tallenna vähintään päivystysnumero äkillisiä tilanteista varten puhelimeesi.

  • Jos asia ei ole kiireellinen (esimerkiksi sammunut lamppu, ruoho leikkaamatta, rappukäytävä epäsiisti), ilmoitus kannattaa tehdä huollon nettisivujen kautta tai sähköpostilla.
  • Jos asia on kiireellinen (esimerkiksi vesivuoto), soita heti huollon päivystykseen.

Jos haluat antaa palautetta tai kehitysehdotuksia taloyhtiönne huollon toiminnasta tai järjestelyistä, tai et ole varma, kenelle asia kuuluu, keskitetty isännöintipalvelumme auttaa sinua eteenpäin.


Tästä pääset tekemään ilmoituksen isännöitsijälle

Valitse Yhteydenotto > Viesti isännöitsijälle > vika tai korjaustarve talossa. Kuvaile vika mahdollisimman tarkkaan, mutta kuitenkin omin sanoin (havaintoajankohta, paikka jne.).

Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.